Кандидатът на БСП за кмет на София Ваня Григорова покани съперника си за поста Васил

...
Кандидатът на БСП за кмет на София Ваня Григорова покани съперника си за поста Васил
Коментари Харесай

Ваня Григорова към Васил Терзиев: Очаквам Ви на дебати

Кандидатът на БСП за кмет на София Ваня Григорова покани противника си за поста Васил Терзиев, повдигнат от Продължаваме промяната – Демократична България, на диспути, оповестиха от пресцентъра на БСП.

„ Уважаеми господин Терзиев, ще Ви чакам на следващия ден, 2-ри ноември, на дебата, проведен от Българска национална телевизия и bTV от 20,00 часа, както и на дебата по БНР в петък, 3-ти ноември, от 14,00 часа. Имахте задоволително време, с цел да отговорите на тези оферти – за телевизионния спор, даже направено още преди първия тур, вместо да оферирате нещо, което е мъчно осъществимо броени часове преди балотажа “, съобщи Григорова в отворено писмо, получено на публицистичната поща на novini.bg.

„ Когато отправяте сходни предложения, добре е да си припомните, че сега сте претендент за обществена служба, а не корпоративен началник, който счита, че подчинените му са длъжни да извършват прищевките му “, написа още тя.

„ Но защото разбирам, че имате потребност някой да Ви суфлира, може да вземете със себе си депутати, министри, Борис Бонев, другари, сътрудници, който поискате… “, добави Григорова.

„ Аз ще Ви чакам там “, добави тя.

 

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР